Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Smučarsko-deskarski tabor na Heiligenblutu bo v letošnjem šolskem letu potekal v eni skupini, in sicer od 19. 1. do 22. 1. 2019.

Na tabor se lahko prijavijo samo dijaki, ki izpolnjujejo pogoje za udeležbo po Pravilniku o taborih (soglasje organizatorja tabora in razrednika, nekaznovanost, primerne ocene …).

Minimalno znanje smučanja in deskanja za udeležbo je vožnja z vlečnico in sposobnost vožnje po srednje težki smučarski progi (rdeča).

Namestitev bo v privatnem penzionu Gletscherblick v bližini smučišča.

Za skupino je predvidenih oz. rezerviranih 36 mest.

Tabor je organiziran v sodelovanju s turistično agencijo Jereb, zato bo podatke, pomembne za prijavo, posredovala TA Jereb.

 

Cena tabora: 285 €

Plačilo: 1. del: akontacija 50 € – ko je plačana, je prijava veljavna!

  1. del: po položnici v januarju.

Cena vključuje: 3x polni penzion, dodatno kosilo prvi dan, smučarsko in bordersko izpopolnjevanje tehnike, organizacija, prevoz, nezgodno zdravstveno zavarovanje.

Doplačilo: smučarska vozovnica (70 €) – kupimo jo na blagajni ob prihodu na smučišče.

 

PRIJAVNICE dobite pri svojem prof. športne vzgoje, na urah ŠV ali na spletni strani GJP. Izpolnjene prijavnice zaradi evidence prijav do zapolnitve  mest sprejemajo samo prof. športne vzgoje!

Po oddaji prijavnice dobite po pošti položnico za akontacijo – ko je plačana, je prijava veljavna in dokončna. Kasnejše odjave (razen v primeru poškodbe ali bolezni) niso mogoče, v primeru neudeležbe je strošek 40 €.

Pred odhodom bo za udeležence in starše OBVEZEN sestanek, kjer se bomo dogovorili vse o izvedbi tabora. Če se dijak in starši sestanka ne udeležijo, dijak ne bo smel na tabor!! Tabor je namenjen dijakom, ki nimajo učnih težav, morebitne odjave zaradi popravljanj ocen niso mogoče (zaradi rezervacije mest v penzionu)!

Vse ostale informacije dobite pri vodji tabora – prof. Kolbeznu ali prof. Jablanovu.

Več informacij o smučišču: www.skiheiligenblut.at

Prijava na smučarski tabor 19

Dostopnost