Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Vabimo vas na kratko informativno predstavitev tečaja kitajščine pred začetkom letošnjega tečaja, ki ga bo izvedla sinologinja dr. Katja Simončič, in sicer to sredo ob 14.15 v učilnici 25. Po predstavitvi se lahko zainteresirani prijavite na tečaj Spoznavanje kitajske kulture in jezika, ki bo potekal brezplačno tudi v tem šolskem letu, in sicer ob sredah od 14.30 do 16.00 v učilnici 25 v 4. nadstropju Gimnazije Jožeta Plečnika Ljubljana.

Dijaki boste lahko dve uri tedensko obiskovali interesno dejavnost (OIV) in tako sodelovali v projektu uvajanja kitajskega jezika v gimnazije. Učenje kitajskega jezika bosta vodili dve učiteljici – slovenska učiteljica dr. Katja Simončič in kitajska učiteljica. Tečaj bo potekal vsako sredo od 9. 11. do 31. 5. 2016 ob 14.30 uri v učilnici 25.

Na prvem srečanju bo imela predstavitev svojega doživetja na Kitajskem ena od dijakinj, ki je maja letos zmagala na državnem tekmovanju iz kitajščine imenovanem Chinese Bridge in za nagrado preživela 3 tedne na Kitajskem.

Veselimo se srečanja z vami!
Vaša učiteljica dr. Katja Simončič

Dostopnost