Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Spoštovani dijaki 3. in 4. letnikov,

obveščamo vas, da bo v okviru EducationUSA centra organiziran 3. sejem ameriških šol v Ljubljani. To je lahko priložnost za vse, ki vas zanima študij v tujini in ki razmišljate o študiju ali študijski izmenjavi / poletni šoli v ZDA. Dijaki boste imeli priložnost za pogovor s predstavniki ameriških šol in jim boste lahko zastavili vprašanja o programih, načinu študija, sprejemnih postopkih, štipendijah, možnostih izmenjav in še kaj.

Tam bodo tudi predstavniki Javnega sklada Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije ter svetovalci EducationUSA centra, ki bodo nudili splošne informacije o študiju v tujini in o možnostih štipendiranja.

Sejem bo potekal v ponedeljek, 4. 4. 2016, od 15h do 18h v City Hotelu v Ljubljani. Udeležba je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava.

Na spletni strani (http://www.sklad-kadri.si/si/razpisi-in-objave/naslovnica/novica/n/sejem-ameriskih-sol-ponovno-v-ljubljani/ ) vam je na voljo več informacij o šolah kot tudi povezava do prijave (https://www.surveymonkey.com/r/SEEtour2016 ) na dogodek, dijaki pa lahko sledite informacijam preko Facebook spletne strani (https://www.facebook.com/events/1032839770107402/ ), kjer bodo predstavljali šole, ki se bodo udeležile sejma.

Šolska svetovalna služba

Dostopnost