Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Prejšnji teden smo pričeli s prvim krogom tekem nogometne srednješolske lige. V letošnjem letu smo se prijavili na tekmovanje z dvema ekipama. Prva ekipa GJP je odigrala prvi dve tekmi odlično in proti Srednji vzgojiteljski šoli in gimnaziji dosegla neodločen rezultat 3 : 3. Zadela sta Miha Boldin (1x) in Juš Penko (2x). Proti ekipi Srednje upravo administrativne šole 2 smo igrali še bolje in zmagali z rezultatom 4 : 2. Gole so dali Dino Fink, Rok Blagojević, Antonio Ragužo in Kenen Bosnić. Obe tekmi sta bili izredno napeti do zadnje minute in naši so se v igri zelo trudili. Imeli smo tudi nekaj smole, saj si je Juš Penko zvil gleženj, Matic Velkovrh pa zaradi poškodbe stopala prav tako ni mogel nadaljevati z igro v zadnji tekmi.

Naša druga ekipa je igrala prvi dve tekmi v torek, 20. 12. 2016, ob 13:25 v mali dvorani Hale Tivoli. Začeli smo nekoliko slabše, vendar je potrebno priznati, da sta bila oba nasprotnika res dobra in sta zmagala upravičeno. Prvo tekmo smo izgubili proti Srednji poklicni in strokovni šoli Bežigrad z rezultatom 4 : 2. Za GJP sta zadela Barbić in Lukačič. Drugo tekmo smo izgubili proti enemu od lanskoletnih finalnih favoritov, Srednji upravno administrativni šoli (1. ekipa), z rezultatom 8 : 3. Za našo šolo sta zadela Komat (2x) in Barbić (1x). Pogrešali smo poškodovanega Jureta Prinćić, ki si je le nekaj dni pred tekmo poškodoval gleženj.

Naslednje kolo se igra 4. 1. 2017 ob 12:15 za ekipo 1 in 11. 1. 2017 ob 12:15 za ekipo 2. Vabljeni v malo dvorano Hale Tivoli.

Športni pozdrav: Goran Jablanov

Ekipa 1Ekipa 2

Dostopnost