Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

V skladu s sprotnim obveščanjem smo zamenjali prijavni strežnik za brezžično omrežje Eduroam. S tem smo ukinili stara prijavna imena.

V kolikor se naparava ne poveže na omrežje Eduroam, počakajte nekaj minut, nato pa ponovno poskusite. V večini primerov boste morali le vpisati novo prijavno ime in geslo. Vpišete vašo e-identiteto (ime.priimek@gjp.si oz. ime.priimek@dijak.gjp.si in geslo, ki ste si ga nastavili oz. ga uporabljate za šolsko pošto, shrambo itd.). V kolikor povezava ne bo uspešna, se na poljuben način povežite v Internet in obiščite stran https://cat.eduroam.org. Na dnu strani je velik ‘gumb’ za namestitev odjemalca. Po izbiri za organizacijo vpišete ‘Jo’ (da najde našo gimnazijo), izberete našo šolo, nato pa vam ponudi prenos odjemalca za vašo napravo. Na nekaterih sistemih se samodejno prične namestitev, na nekaterih pa morate datoteko shraniti, nato pa jo ročno zagnati. V primeru vprašanj se obrnite na podpora@gjp.si.

S šolsko e-identiteto se v omrežje lahko prijavijo vsi zaposleni in vsi dijaki naše šole, omrežje pa je na voljo tudi vsem globalnim članicam Eduroam omrežja.

Skupina za IKT, sisteme in storitve

Dostopnost