Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Spoštovani dijaki, spoštovani starši!

Kot smo že napovedali, so do nadaljnjega šolska vrata zaprta. Znašli smo se v krizni situaciji, v kateri moramo biti zelo previdni in preudarni.

Kot sem že omenila, dijaki čas brez pouka ne smete vzeti kot počitnice. Naši profesorji se bodo trudili, da bi kljub vsemu ostali učno aktivni, da bi opravili vse tisto, kar se na tak način da in bi zmanjšali izpad učne snovi.

Na vas, dijaki, je, da ravnate odgovorno in skrbite za svoje znanje in napredek. Predlagam vam, da si naredite urnik, si razporedite svoje delo in redno delate. Profesorji vam bodo pošiljali gradiva, naloge, posnetke. Upam, da imate sedaj vsi urejene dostope in boste izpolnjevali svoje naloge. Vaši odzivi se na tak ali drugačen način beležijo in od tega je odvisno, kako in do kdaj bomo delali po končani krizi. Za nekatere je to lahko tudi čas, ko se nadomesti zaostale obveznosti in se marsičesa nauči.

Vas starše prosimo, da svoje otroke pri tem vzpodbujate in jim pomagate, da bo delo teklo.

O vsem, kar je pomembno, vas bomo obveščali po elektronski pošti in na spletni strani.

Ta hip še nimamo podatkov o morebitnem obolelem dijaku ali zaposlenem.  Vas pa prosim, če res pride do potrjenega primera, da me o tem obvestite, saj je za pravilno ukrepanje to velikega pomena.

Veliko optimizma in razuma vam želim in upam, da se kmalu spet vidimo v lepših časih.

Lidija Žigon, ravnateljica

Dostopnost