Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Spoštovani dijakinje in dijaki,
spoštovani profesorice in profesorji ,
spoštovani sodelavke in sodelavci šole,
spoštovani starši!

Vsem – dijakom, profesorjem in staršem se ravnateljstvo šole iskreno zahvaljuje za prijazno sodelovanje v šolskem letu 2015/2016 in za dobro opravljeno delo in učenje.

Tudi v tem šolskem letu ste naši dijaki in profesorji dosegli zelo lepe uspehe tako na šolskem področju kot na področju interesnih dejavnosti in OIV. Mnogo ste dosegli najvišja priznanja na posameznih predmetnih področjih, bili ste izjemno uspešni tudi na področju kulturnih dejavnosti, ko ste bili odlični na francoskem tekmovanju gledaliških skupin Fetlyf v Saint Maloju Franciji ali izvedli zelo lepo kulturno prireditev Srečanja ob Plečnikovem rojstnem dnevu in, nenazadnje, ko ste aktivno sodelovali pri organizaciji in izvedbi Plečnikovega raziskovalnega tabora ali pa ko ste aktivno izvajali poslanstvo naše Ekošole in seveda ob ustvarjanju šolskega biovrta na mali terasi

Nekateri dijaki pa imate še izpitne obveznosti. Želimo vam, da zberete dovolj volje in moči, da se boste dobro naučili in se jeseni pridružili svojim vrstnikom v višjem letniku. Apeliram na sošolke in sošolce, ki ste bili uspešni, da s tovariško pomočjo spodbujate svoje sošolke in sošolce k učenju in v veselju ob lastnem uspehu ne pozabite na sošolce, ki imajo še izpitne obveznosti.

 

VOŠČILO ZA DAN DRŽAVNOSTI :

Dan slovenske državnosti, 25. junij, je praznik, ki nas, državljanke in državljane Republike Slovenije, spominja na prelomni čas pred petindvajsetimi leti. Ponosni smo na dogodke, ki so ustvarjali temelje slovenske države, njene samostojnosti in suverenosti.
Ob prazniku naše domovine 25. juniju, DNEVU DRŽAVNOSTI, vam iskreno čestitamo in želimo prijetno praznovanje ter Vam želimo prijetne in lepe ter varne počitnice!

Ravnatelj: Anton Grosek, prof. pedagogike

 

Dostopnost