Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Pa nam je uspela še ena nepozabna ekskurzija v London! Naše dijakinje in dijake je poleg znamenitosti in posebnega značaja mesta (in nakupovanja !!!) navdušila zlasti vljudnost Londončanov. V Sloveniji se moramo še potruditi, da bi tako potrpežljivo stali v vrsti, drugim prijazno odstopali prostor, se tolikokrat opravičili in zahvalili. V večmilijonskem mestu se prebivalci zavedajo, da lahko preživijo samo v medsebojnem spoštovanju. Mogoče je to spoznanje najpomembnejša izkušnja z našega potovanja.

London-splet3     London-splet     London-splet1

London me je že drugič preprosto očaral. V tem multinacionalnem kotlu sem srečala zanimive in prijazne ljudi. Da ne govorim o znamenitostih, res se najde za vsakega nekaj. Meni osebno: Tower, Buckinghamska palača, Big Ben in muzej voščenih lutk Madame Taussands. In za nameček dobra družba prijateljev-neprecenljivo. I’ll be back.

 

Zala, 1.G

London mi je ostal vtisnjen globoko v spomin in brez razmisleka lahko rečem, da je bil ta izlet najlepše, kar sem doživela v času šolanja. Družba je bila odlična. Najbolj me je navdušil Tower Bridge, saj je res veličasten. Zelo so me očarale te modre obrobe okrog mosta- Londonski skyline. Najbolj zabavno pa je bilo v muzeju Madame Tussauds, saj so voščene lutke tako dobro narejene, da dobiš vtis kot da se res slikaš in stojiš zraven resničnega zvezdnika.

Veronika, 1.D

Ekskurzija v London je bila zame res nekaj posebnega, saj nisem vajena potovanj. Res je bilo najboljše, ker smo odšli s šolo in sem London doživela skupaj s prijatelji. Videla sem veliko novih stvari, ki jih nikoli ne bom pozabila in doživela nepozabne trenutke.

Doroteja, 1.D

 

London 1     London 2

London 3     London 4     London 5     London 6

London 7     London 8     London 9     London 10    

London 12     London 13    London 14     London 15     London 16


Dostopnost