Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

KitajscinaVabilo na zaključno predstavitev tečaja kitajščine na Gimnaziji Jožeta Plečnika Ljubljana

Informativno predstavitev tečaja kitajščine ob zaključku letošnjega tečaja bo izvedla sinologinja dr. Katja Simončič skupaj s kitajsko učiteljico Wang Xiao v sredo, 28. 5. 2014, ob 14.15 v učilnici 25 v 4. nadstropju.

Po predstavitvi se lahko zainteresirani tudi predprijavite na tečaj, ki bo potekal v novem šolskem letu na naši šoli.

V sodelovanju s Konfucijevim inštitutom Ekonomske fakultete v Ljubljani in v sodelovanju z OŠ Trnovo, kjer je sedež konzorcija ljubljanskih šol za poučevanje kitajščine, bomo na Gimnaziji Jožeta Plečnika Ljubljana tudi v šolskem letu 2014/2015 izvajali pouk kitajščine.

Dijaki bodo lahko dve uri tedensko obiskovali interesno dejavnost (OIV) in tako sodelovali v projektu uvajanja kitajskega jezika v gimnazije. Učenje kitajskega jezika bosta vodili dve učiteljici – slovenska in kitajska. Vaša slovenska učiteljica bo, tako kot v preteklem letu, dr. Katja Simončič, učiteljica iz Kitajske pa se nam bo pridružila po jesenskih počitnicah.

Tečaj Spoznavanje kitajske kulture in jezika bo predvidoma potekal ob sredah od 14.30 do 16.00 v učilnici 25 v 4. nadstropju naše šole. (Obstaja možnost dogovora tudi za drug termin.)

Tečaj se bo začel v oktobru in bo potekal do pomladi, skupaj 60 učnih ur. Vpisnina bo 50 €. Plačali jo boste v obrokih po redni šolski položnici, in sicer 25 € ob prijavi v septembru in nato še 25 €. Za subvencijo lahko zaprosite Šolski sklad – Filantrop.

Veselimo se srečanja z vami!

Vaša slovenska učiteljica dr. Katja Simončič

Ravnatelj: Anton Grosek

Kitajska učiteljica Wang Xiao

Dostopnost