Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Spoštovani dijaki, spoštovani starši!

Kot smo načrtovali v Letnem delovnem načrtu, bomo v tem letu izvedli več nadstandardnih ekskurzij v tujino.

Za organizacijski del sklenemo dogovor s turistično agencijo. Ta v ceno vračuna stroške prevoza in cestnin, prenočišča, osnovno vodenje, vstopnine, organizacijo in stroške spremljevalcev.

Vsebinski del vodenja ekskurzije prevzamejo naši profesorji. Ti vam tudi pripravijo gradiva in naloge, ki jih morate na ekskurziji ali pred njo izpolniti.

TA vam ponudi tudi strošek Coris zavarovanja, ki je skoraj obvezen, saj nam v primeru zapleta lahko zelo olajša postopke.

Ponudijo tudi riziko odpovedi, kar zelo toplo priporočam, da v primeru bolezni ali poškodbe lahko dobite povrnjena sredstva. Če sklenete to zavarovanje, morate morebitno odpoved nujno sporočiti izvajalcu pravočasno, v skladu z njihovimi navodili.

PRIJAVE

V nadaljevanju si boste lahko pogledali programe ekskurzij, ki jih ponujamo. 

Do srede, 21. 12. 2022, si nujno uredite dostop do spletnih učilnic in uredite tudi svoj profil, da se bo pokazal pravi razred.

Oglejte si programe, se posvetujte s starši in se odločite, kam se boste prijavili. 

V sredo, 21. 12. 2022, ob 18.uri se bo odprla spletna učilnica  Prijave na ekskurzije. Prijavili se boste lahko do zapolnitve mest. Prijavite se na eno ekskurzijo. Če vam ne bo uspela prijava, se lahko prijavite v čakalno vrsto.

Za dokončanje prijave boste  profesorju – nosilcu ekskurzije prinesli izpolnjeno prijavnico in plačali prvi obrok. Takrat boste dokončno prijavljeni.

Prosim, da se prijavite premišljeno in v dogovoru s starši. Odjave kasneje iz neutemeljenih razlogov (ker sošolka ne gre, ker imam slabe ocene …) ne bodo možne brez finančnih posledic. 

Plačila in pogodbo urejate s turistično agencijo.  Vse ostale stvari pa z nosilcem ekskurzije (naši profesorji).

Dijaki, ki imajo težave s plačilom, lahko pisno prosijo za pomoč iz Šolskega sklada – Filantrop.

V upanju, da si bomo lahko skupaj ogledali čim več sveta, vas lepo pozdravljam.

                                                           Lidija Žigon, ravnateljica

Kako spremeniti ali dodati razred v spletni učilnici

Provansa

Pariz

Berlin

Munchen

Dostopnost