Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Spoštovane dijakinje in dijaki, profesorice in profesorji, starši!

Skladno z ukrepi Vlade republike Slovenije bo v  tednu  od 19. do 23. 10. 2020 potekal pouk na daljavo. Čeprav smo si želeli, da do tega ne bi prišlo, smo se na tak pouk že pripravljali.

Osnovni principi za delo na daljavo so že dogovorjeni in v veliki meri že vpeljani. Dijaki bodo generalna navodila za delo dobili od svojih razrednikov v razredni spletni učilnici, k posameznim predmetom pa bodo vstopali preko spletne učilnice za vsak predmet.

Pomembno je, da dijaki spremljajo elektronsko pošto  @dijak.gjp.si. Navodila za dostop do spletnih učilnic so na spletni strani in v publikaciji.

Dijaki, ki imajo težave z IKT opremo, naj to sporočijo svojemu razredniku, ta pa bo posredoval naprej in upam, da bomo našli ustrezno rešitev.

Vsi se zavedamo, da pouk na daljavo ni enakovreden pouku v šoli. Prepričana pa sem, da lahko skupaj tudi v naslednjem tednu kvalitetno izpeljemo šolski program.  Dijakinje in dijake prosim, da k šolskemu delu pristopite zavzeto in odgovorno, da ta prekinitev ne bi imela posledic v nadaljevanju šolskega leta.

Vemo pa, da samo prekinitev izvajanja pouka ne bo imela pozitivnega vpliva na epidemiološko stanje, če se ne bomo vsi držali tudi drugih ukrepov. Naj ne bo to obdobje, ko bomo sicer brez pouka v šoli, druženje pa bo povečano. Na tak način bo manj možnosti, da se hitro vrnemo v šolske klopi.

Lepo vas pozdravljam

Lidija Žigon, ravnateljica

Dostopnost