Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

V petek, 22. 1. 2016, smo od 13. do 16. ure gostili učence OŠ Antona Ukmarja Koper ter njihove učitelje spremljevalce pod vodstvom Maše Avsenak Zobec v okviru njihovega obiska glavnega mesta. Po kratki predstavitvi šole so si dijaki po skupinah ogledali pouk angleščine, geografije, italijanščine, nemščine in španščine. Po opazovanju pouka ter ogledu predstavitvenega filma šole je sledil kratek pogovor s tremi dijaki 2. C razreda. Tik pred odhodom nas je pozdravil ravnatelj gimnazije Anton Grosek.

 

Nekaj vtisov učencev:

–          Predavanja so bila zanimiva in poučna. Učitelji so zelo prijazni in ti radi pomagajo.

–          Šola je čista, velika in zelo urejena. Učenci in učitelji so prijetni. Zelo mi je bila všeč.

–          Šola mi je všeč, še posebej jedilnica. Zelo so mi všeč omarice. Najbolj mi je bila všeč italijanščina. Dijaki so zabavni.

–          Učne ure so bile dobro sestavljene, snov je bila zanimiva. Lepo je bilo obnoviti znanje o uri v nemškem jeziku ter se naučiti »Question tags« v angleščini.

–          Šola mi je bila všeč, saj je svetla in prijetna. Pouk je bil zanimiv in poučen. Bilo je dobro, ker so učenci sodelovali.

–          Pri uri španščine mi je bilo zanimivo, saj so vsi znali zelo dobro govoriti. Pri uri geografije mi je bilo zanimivo.

OS Koper 1OS Koper 2OS Koper 3OS Koper 4OS Koper 5

Dostopnost