Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Zabaven pouk med počitnicami? Ja, tudi to je mogoče. Na nemškem jezikovnem taboru v Planici smo se dijaki in dijakinje 4. letnikov intenzivno učili za Nemško jezikovno diplomo in se dobro zabavali. Produktiven vikend med prelepimi gorami nam je prinesel veliko novega znanja za naš bližajoči se izpit, ki ga bomo zdaj veliko lažje opravili in pridobili certifikat »Deutsches Sprachdiplom II«. Zvečer smo se sprostili ob gledanju nemških filmov, seveda pa nismo pozabili navijati tudi za španske nogometaše.

Nemski tabor 1   Nemski tabor 2

Nekaj vtisov:

Neža Šimenc: Na taboru sem se naučila veliko novega in izboljšala svoje znanje nemškega jezika, ki mi bo v prihodnosti zagotovo zelo koristilo.

Nina Oblak: V čudovitem okolju in še boljši družbi sem preživela lep in z nemškim jezikom zapolnjen vikend.

Sabina Golji: Čudovit pogled na hribe, skakalnice in gozd. Kljub nizkim temperaturam smo s svojim delom ogreli učilnico in se dobro pripravili na decembrski izpit.

B. D.: Prijetno vzdušje v naravi – super okolje za pripravo na izpit.

Katja Orehek: Zelo koristno preživet podaljšan vikend v naravi in produktiven začetek počitnic. Lepo urejen dom, dobra družba, veliko nemščine in hrane.

A. Z.: Produktiven in prijeten vikend.

Kaj pa pravijo profesorice?

Jožica Flis Sušjan, Simona Granfol, Cvetka Mlinar in Alenka Smole Legat: Dijaki in dijakinje so naredili na nas velik vtis s svojim delom, odnosom do učnih dejavnosti in skupinsko komunikacijo. Z intenzivnim učenjem so naredili velik korak pri svojem znanju nemščine in v veselje nam bo, ko jim bomo lahko za zaslužene dosežke na koncu tudi čestitale.

Nemski tabor 3

Dostopnost