+386 1 620 42 00 info@gjp.si

V članku bomo v nadaljevanju objavljali vse morebitne spremembe glede postopkov prijave in izvedbe mature 2022. Članek bomo posodabljali, zato predlagamo, da si ga zainteresirani občasno preberejo.

Stanje na 22. 08. 2022 (zadnje dopolnitev v rdeči)


Danes, 22.08.2022 smo objavili malenkost spremenjen razpored pisnih in ustnih izpitov. Kanddiate za ustni izpit pri SLO2 smo prerazporeidli na 31.8., posledično so se spremenili okvirni časi ustnih izpitov pri matematiki. Ostali termini niso spremenjeni.

Danes, 19.8.2022 smo na naši virtualni oglasni deski objavili poimenski razpored pisnih in ustnih izpitov na jesenskem roku 2022.

 

Na dan pisanja bo na oglasni deski objavljen razpored po učilnicah.

Matura bo potekala v skladu s koledarjem in na enak način, kot vsako leto. Z ustrezno organizacijo želimo zagotovit čimbolj varno okolje.

Pripravili smo virtualno oglasno desko za kandidate, ki SM opravljajo na Gimnaziji Jožeta Plečnika Ljubljana. Ta oglasna deska nadomešča fizično oglasno desko. Virtualna oglasna deska je dostopna na:

Člani GJP (z e-identiteto): Oglasna deska – Z GJP računom

Zunanji kandidati (dobili e-poštno povabilo): Oglasna deska – zunanji

Redni dijaki imate neposreden dostop preko e-identitete, zunanji kandidati pa preko unikatne kode, ki si jo z zahtevkom (klik) pošljete na e-poštni naslov. V kolikor e-pošte niste prejeli, nam pišite na podpora@gjp.si Na oglasni deski bodo objavljeni razporedi pisnih in ustnih izpitov.

PREVERITE DOSTOPNOST!

Osnovni maturitetni koledar: https://www.ric.si/splosna_matura/maturitetni_koledar