Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

V Mestni knjižnici Ljubljana, Knjižnici Otona Župančiča nadaljujejo s srečanji angleškega bralno-debatnega krožka, ki potekajo  enkrat mesečno, namenjena pa so dijakom, študentom in vsem, ki jih zanima leposlovje v angleškem jeziku, tudi tistim, ki so že zaključili redno izobraževanje. Vsako srečanje povezuje izbrana knjiga, ki jo sodelujoči preberejo vnaprej in si tako lahko začrtajo teme in vprašanja, ki jih delo odpira. Srečanja so namenjena tako spoznavanju literarnih del kot tudi vadbi angleškega jezika, pogovori potekajo izključno v angleščini. Udeležba je brezplačna. Angleški bralno-debatni krožek vodi dr. Leonora Flis, profesorica literature, literarne teorije in filma na Univerzi v Novi Gorici.
Naslednje srečanje bo v torek, 28. 1. 2014, ob 16.30 v dvorani v tretjem nadstropju Knjižnice Otona Župančiča. Tema pogovora bo tokrat edini roman Oscarja Wilda: The Picture of Dorian Gray.

 

v Mestni knjižnici Ljubljana, knjižnici Otona Župančiča nadaljujemo s srečanji angleškega bralno-debatnega krožka, ki potekajo  enkrat mesečno, namenjena pa so dijakom, študentom in vsem, ki jih zanima leposlovje v angleškem jeziku, tudi tistim, ki so že zaključili redno izobraževanje; vsako srečanje povezuje izbrana knjiga, ki jo sodelujoči preberejo vnaprej in si tako lahko začrtajo teme in vprašanja, ki jih delo odpira. Srečanja so namenjena tako spoznavanju literarnih del kot tudi vadbi angleškega jezika, pogovori potekajo izključno v angleščini. Udeležba je brezplačna.

Angleški bralno-debatni krožek vodi dr. Leonora Flis, profesorica literature, literarne teorije in filma na Univerzi v Novi Gorici.

 

V priponki prilagam vabilo na srečanje, ki bo v torek, 28.1.2014 ob 16.30 v dvorani v tretjem nadstropju Knjižnice Otona Župančiča. Tema pogovora bo tokrat edini roman Oscarja Wilda: The Picture of Dorian Gray.

Dostopnost