Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Podrobnosti dogodka

  • Datum:

Vse dijake, ki niste opravili vseh obveznosti OIV iz naslova “športni dnevi”, obveščamo, da to lahko storite na dveh terminih, in sicer s pohodom na Šmarno goro. Vse dijake opozarjamo, da morate imeti do vpisa v četrti letnik opravljene vse zahtevane športne dneve ali jih nadomestiti z organiziranim pohodom s strani šole. Lahko se udeležite tudi pohoda v obeh terminih in s tem opravite nadomeščanje dveh športnih dnevov.

ZARADI LAŽJE ORGANIZACIJE VSE DIJAKE, KI SE BOSTE POHODA UDELEŽILI, PROSIMO, DA SE NA POHOD PRIJAVITE NA SPLETNI POVEZAVI: https://forms.office.com/e/wqWVJJPJD3

ali na povezavi QR kode:

NA POHOD PRIDITE TUDI, ČE VAM PRIJAVA NE USPE!

  1. TERMIN: sobota, 15. 6. 2024, ob 9. uri zbor na parkirišču Šmarna gora nasproti gostilne Košir. Avtobusna postaja mestnega avtobusa številka 8. Postaja Tacenski most. Za vse, ki si želite organiziranega vzpona, je organiziran odhod ob 9. uri. Za vse, ki boste pohod opravili samostojno ali v svoji družbi, se javite prof. Goranu Jablanovu na vrhu Šmarne gore od 9.45 do 10.30.
  2. TERMIN: ponedeljek, 17. 6. 2024, ob 14. uri zbor na parkirišču Šmarna gora nasproti gostilne Košir. Avtobusna postaja mestnega avtobusa številka 8. Postaja Tacenski most. Za vse, ki si želite organiziranega vzpona, je organiziran odhod ob 14. uri. Za vse, ki boste pohod opravili samostojno ali v svoji družbi, se javite prof. Marku Kolbeznu ali prof. Anji Gržinič na vrhu Šmarne gore od 14.45 do 15.30.

Športni pozdrav

Aktiv športne vzgoje Gimnazije Jožeta Plečnika Ljubljana

Dostopnost