Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

V ponedeljek, 16. 5. 2023, je v Murski Soboti potekalo 57. Državno tekmovanje mladih raziskovalcev iz celotne Slovenije. Z veseljem objavljamo nov uspeh naših dijakov na raziskovalnem področju. Osvojili so zlata, srebrna in bronasta priznanja.

ZLATO PRIZNANJE ZA DOSEŽENO PRVO MESTO STA OSVOJILA:

Jaka Jakopin in Žiga Vaupotič iz 3. A s področja matematike z naslovom »Numerična analiza Rayleigh- Benardove konvekcije«.

Šolski mentor: Grega Celcar

SREBRNA PRIZNANJA SO OSVOJILI:

Sara Anžur iz 2. B s področja zgodovine z naslovom »Ukradeno otroštvo Antonije Senčar«.

Šolska mentorica: Petra Štampfl

Oskar Rotar, Tian Vesel in Maks Žnidaršič iz 3. A s področja računalništva z naslovom »Prepoznavanje aktivnosti čebel na panjskem žrelu s pomočjo strojnega vidika in drugih metod«.

Šolska mentorica: mag. Darja Silan

Mija Kapun iz 1. A in Daniil Gainullov iz 3. D s področja fizike z naslovom »Superhidrofobna površina aluminija s protikorozijskim in samočistilnim učinkom«.

Šolski mentor: Grega Celcar

BRONASTA PRIZNANJA SO OSVOJILI:

Anej Okorn iz 1. E, Anže Demšar iz 1. F in Anžej Žagar iz 2. D s področja fizike z naslovom »Vpliv toplotne obdelave na fizikalne in mikrostrukturne lastnosti jekla«.

Šolska mentorica: dr. Sonja Kitak

Zala Hajdič in Maruša Podrzavnik iz 1. B in Albert Kozamernik iz 1. C s področja strojništva z naslovom »Analiza delcev prahu, nastalih pri procesu rezanja kovin«.

Šolska mentorica: dr. Sonja Kitak

Vsem raziskovalcem iskrene čestitke!

Dostopnost