Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Spoštovani Tilen Lampret, Pika Križnar in Neža Brlan!

 Veseli nas, da ste sprejeli izziv in svojo raziskovalno nalogo prijavili na letošnji razpis Sklada Krkinih nagrad. Strokovnjaki so nalogo ocenili in jo uvrstili med tiste, za katere bomo podelili Krkino priznanje.

Vabimo Vas, da se s svojimi najbližjimi in mentorji udeležite slovesne podelitve 48. Krkinih nagrad in priznanj za srednješolske raziskovalne naloge, ki bo v petek, 14. septembra 2018, v Krkini upravni stavbi na Šmarješki cesti 6 v Novem mestu.

 Počaščeni bomo, če boste Krkino priznanje prevzeli osebno.

 Pridobivanje znanja je podobno nabiranju dragocenosti, zato verjamemo, da je za Vami bogata izkušnja. Iskreno Vam čestitamo za opravljeno delo in Vam želimo, da bi tudi v prihodnje ohranjali in krepili raziskovalni duh.

      Aleš Rotar, predsednik Sveta Sklada Krkinih nagrad

 

S temi besedami predsednika Sveta Sklada Krkinih nagrad so naši trije raziskovalci iz sedanjega 4. A razreda dobili potrditev, da je bila njihova raziskovalna naloga z naslovom „Življenjska doba komercialnega substrata urbanega strešnega vrta“ kvalitetna in prepoznavna.

Njihovo delo je rezultat spoznavanja novih področij znanja in veščin,  v katero so vložili veliko svojega prostega časa, skupnega napora ter pokazali veliko mero vztrajnosti in timskega dela.

Raziskovalna naloga naših treh nagrajencev je potekala v sodelovanju s strokovnjaki  Oddelka za pedologijo in varstvo okolja na Biotehniški fakulteti Ljubljana pod vodstvom prof. dr.Helene Grčman.

Naši trije raziskovalci so se poglobili v kvaliteto hranil v substratu, uporabljenem na našem šolskem vrtu.

Za doseženo visoko Krkino priznanje jim iskreno čestitamo z željo, da bi jim raziskovalno delo postalo stalnica pri odkrivanju različnih zakonitosti življenja.

 

Dostopnost