Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

V petek, 14. 12. 2018, smo v avli 1. nadstropja priredili 3. tradicionalni božični Šubafest, na katerem se je tokrat predstavilo kar pet mladih glasbenih skupin. Koncert je otvoril District V, z basistom Tilnom Lampretom iz 4. A ter odličnim pevcem, ki je ob koncu svojega nastopa pričaral pravo božično vzdušje.

Nadaljevala je rockovska skupina Kiwi Flash, ki je pripeljala s seboj pravo množico svojih oboževalcem, ki so poskrbeli za vzdušje, kot smo ga vajeni na pravih rock koncertih.

Kot tretja glasbena skupina se je predstavila odlična zasedba – Lights Out –, ki jo sestavljajo štiri dekleta in en fant. Na ritem kitari smo lahko slišali našo dijakinjo Izabelo Delux iz 2. C. Celotna zasedba je s svojo odlično vokalistko držala obiskovalce v plesnem ritmu.

Nadaljevali smo s še eno odlično zasedbo Garlik in našim dijakom Janom Morijem iz 4. D na klaviaturah. Tudi ta skupina je s svojim izborom komadov in zelo prezenčno pevko pričarala pravo rockovsko vzdušje.

Šubafest so zaključili reperji iz Gimnazije Poljane, ki slišijo na ime Polispranija. Tako so prišli na račun tudi oboževalci te zvrsti glasbe.

Zahvaljujem se odboru za teraso in Dijaški skupnosti GJP za ideje, organizacijo in izpeljavo letošnjega Šubafesta.

Veselimo se že naslednjega Šubafesta v prelepih prostorih naše gimnazije, ko bomo zopet ponudili možnost mladim glasbenim upom, da se predstavijo.

Jasmina Miklič, prof. nem., mentorica odbora za teraso

 

 

Nekaj utrinkov:

 

Dostopnost