Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Zaključil se je prvi krog tekmovanja v odbojki za mladince in žal tudi za nas. Naša ekipa je igrala v skupini C skupaj z Gimnazijo Bežigrad, Šolskim centrom Antona Aškerca ter Srednjo zdravstveno šolo. Iz skupine C v finalno skupino napreduje le ena ekipa. Srednjo zdravstveno šolo smo brez večjih težav premagali z rezultatom 2 : 0 v nizih. Povsem drugače je bilo na ostalih dveh tekmah, kjer je potekal boj za prav vsako točko. Še posebej je bila napeta tekma z “Aškerčevo”, kjer smo izgubili drugi niz na razliko dveh točk. Čestitam naši ekipi, ki se je brez treninga zelo dobro upirala nasprotniku. Žal smo imeli nekoliko nesreče pri žrebu, saj sta v skupini C kar dve ekipi, ki sta sposobni zelo visoke uvrstitve v finalu. Pestile so nas tudi poškodbe, saj je kapetana naše ekipe Jona Myinta začelo boleti v predeli križa in je moral predčasno zapustiti drugi odločilni niz. In kot da ne bi bilo dovolj nesreče, se je enako zgodilo tudi Martinu Oblaku in tako smo igrali z menjavama, ki sta sicer zelo dobro opravila svoje delo, vendar je bil nasprotnik preprosto boljši. Posebej moram izpostaviti razigranega napadalca Maja Slobodnjaka in neverjetno dobrega “libera” Luko Strgarja, ki je zaradi poškodb naših igralcev v zadnji tekmi prevzel vlogo napadalca in blokerja in dosegal izjemne točke. Zelo dobro je podajal tu Anže Maček. Vse uradne rezultate si lahko ogledate na spodnji povezavi.

http://www.timingljubljana.si/aslj/tekme.asp?sola=0&Vrsta=SS&disc=3&tekma=1251

Našo šolo so zastopali: kapetan Jon Myint, Anže Maček, Maj Slobodnjak, Luka Strgar, Martin Oblak, Liam Drobnič, Primož Novak, Val Fišinger, Leon Šteharnik in Mik Podgorski.

Spremljajte tudi naše košarkarje, ki trenutno igrajo v 1. ligi. V sredo, 7. 12. 2016 nas čakata odločilni dve tekmi, ki ju bomo igrali v dvorani Kodeljevo ob 12.55. Vsi dijaki, ki v tem času nimate pouka, ste prisrčno vabljeni.

Športni pozdrav, Goran Jablanov

Odbojka 2016

Dostopnost