Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Smučarsko-deskarski tabor na Heiligenblutu bo v letošnjem šolskem letu potekal od 11. 1. do 14. 1. 2024.

Na tabor se lahko prijavijo samo dijaki, ki izpolnjujejo pogoje za udeležbo po Pravilniku o taborih (soglasje organizatorja tabora in razrednika, primerne ocene ,…).

Minimalno znanje smučanja in deskanja za udeležbo je vožnja z vlečnico in sposobnost vožnje po srednje težki smučarski progi (rdeča).

Namestitev bo v privatnem penzionu Gletscherblick v bližini smučišča.

Za skupino je predvidoma rezerviranih 36 mest.

Tabor je organiziran v sodelovanju s turistično agencijo Jereb, zato bosta prijava in plačilo potekalo preko agencije.

Cena tabora: 350 €

Plačilo: 1. obrok – 100 € – ob prijavi po predračunu

             2. obrok – 250 € – do 8. 1. 2024.                                       

Cena vključuje: 3 x polni penzion, dodatno kosilo prvi dan, smučarsko in bordersko izpopolnjevanje tehnike, organizacija, prevoz, nezgodno turistično zavarovanje in Coris zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, stroški strokovnega vodenja in spremstvo.

Doplačilo za smučarsko karto (80 € gotovina) poberemo na avtobusu.

PRIJAVNICE dobite pri svojem prof. športne vzgoje na urah ŠV (ali mail) ali na spletni strani GJP. Izpolnjene prijavnice zaradi evidence prijav do zapolnitve  mest sprejemajo samo prof. športne vzgoje!

Po oddaji prijavnice dobite po e-pošti podatke za akontacijo. Kasnejše odjave (razen v primeru poškodbe ali bolezni) niso mogoče, v primeru neudeležbe je strošek 40 €.

Pred odhodom bo za udeležence in starše OBVEZEN sestanek, kjer se bomo dogovorili vse o izvedbi tabora. Če se dijak in starši sestanka ne udeležijo, dijak ne bo smel na tabor!! Tabor je namenjen dijakom, ki nimajo učnih težav, morebitne odjave zaradi popravljanj ocen niso mogoče! (zaradi rezervacije mest v penzionu)

Vse ostale informacije dobite pri vodjih tabora – prof. Kolbeznu ali prof. Jablanovu.

Več informacij o smučišču: www.skiheiligenblut.at

Dostopnost