Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Dijaška skupnost Ljubljana v sklopu projektov “Priložnost za prihodnost!”, namen katerih je opremiti dijake z uporabnimi znanji in sposobnostmi ter jim pomagati pri karierni prihodnosti, organizira že tretji dogodek letošnjega šolskega leta, imenovan “Maturitetno kazalo”, namenjen pa je (predvsem) maturantom, ki jih čez dober mesec že čaka maturitetni esej, v katerem bodo obravnavali knjigi Pomladni dan (Ciril Kosmač) in Ubežni delci (Anne Michaels – ki bo tudi sodelovala v pogovoru v video obliki).

Namen dogodka je seznaniti dijake z maturitetnima knjigama in jim, skozi interpretacije del s strani sogovorcev ter sodelovanja na delavnici, ponuditi globlji, razširjeni vpogled v vsebino teh dveh del. Prepričani smo, da bo dogodek pripomogel k lažjemu razumevanju izbranih del in posledično boljšemu pisanju maturitetnega eseja, zato Vam udeležbo toplo priporočamo!

Dogodek se bo odvil v petek, 2. marca 2018, ob 15.00 uri, v čitalnici na Študentskem kampusu (Pivovarniška ulica 6) in trajal predvidoma do 17.00.

Lepo vabljeni!

 

Dostopnost