Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

V ponedeljek, 9. 2. 2015, si bodo dijaki 2. in 3. letnikov naše gimnazije v spremstvu učiteljev ogledali dramsko predstavo Iva Svetine ABC oder Krieg v Cankarjevem domu. Z udeležbo v gledališču bomo nadomestili delovno soboto, ki bi jo sicer imeli 11. aprila 2015.

Ogled bo poleg pouka, in sicer za razrede, ki imajo pouk popoldan, ob 10.00, za vse druge ob 17.00. Predstava traja okoli uro in dvajset minut, cena vstopnice je 7 evrov (plačilo bo po položnici). Vse natančnejše informacije o predstavi, igralcih, avtorju in vsebini bodo dijaki prejeli pravočasno pri pouku slovenščine.

Ogled gledališke predstave je za vse dijake obvezen.

DOPOLDANSKA PREDSTAVA OB 10.00

Dijaki 2. D se zberejo v učilnici 7, dijaki 3. D pa v učilnici 24 ob 9.15, kjer prevzamejo vstopnice za predstavo.

Dijaki 3. B bodo dobili vstopnice 2. šolsko uro in takoj po tej uri gredo s spremljevalkama v Cankarjev dom na predstavo. Zbor je pred šolo (natančnejše informacije pri razredničarki).

Vstopnice opravičeno odsotnih dijakov (bolezen) spremljevalci izročijo prof. Katarini Nagode, ki jih bo pred predstavo vrnila na blagajno Cankarjevega doma. Ti dijaki ne bodo plačali vstopnine.

POPOLDANSKA PREDSTAVA OB 17.00

Dijaki 2. A, 2. B, 2. C, 2. E, 2. F, 2. G, 3. A, 3. D, 3. E, 3. F in 3. G se zberejo v šoli ob 16. 15 v učilnicah, ki bodo objavljene na oglasni deski.

Vstopnice opravičeno odsotnih dijakov (bolezen) spremljevalci izročijo prof. Mojci Kolenik za 3. letnik in Živi Željeznov za 2. letnik, ki jih bosta pred predstavo vrnili na blagajno Cankarjevega doma. Ti dijaki ne bodo plačali vstopnine.

V gledališču bodite pravočasno, da oddate garderobo. Držite se sedežnega reda, saj je dvorana polno zasedena. Prosimo, da ugasnete svoje mobilne telefone in se primerno obnašate.

Lepo pozdravljeni.

Organizatorici:                                                                                    Ravnatelj:

Mojca Kolenik in Živa Željeznov                                                           Anton Grosek

Dostopnost