Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

V sredo, 13. septembra 2017, bo organiziran športni dan za dijake 2. letnika. Športni dan spada med obvezne izbirne vsebine, zato je obvezen za vse dijake in ga bomo izvedli ob vsakem vremenu. Če se športnega dneva iz kakršnegakoli razloga ne udeležite, boste morali ure nadoknaditi s pohodom.

Predvideni vrhovi so navedeni v tabeli. Če nam vreme ne bo naklonjeno, se destinacije lahko spremenijo.

RAZRED DESTINACIJA
2. A Blejska koča na Lipanci
2. B Slavnik
2. C Slavnik
2. D Konjščica
2. E Slavnik
2. F Konjščica
2. G Konjščica

Oblecite in obujte se vremenskim razmeram primerno. Priporočamo športna oblačila (kratek in dolg rokav), pohodniške čevlje ali superge, manjši nahrbtnik z rezervnimi oblačili in zložljiv dežnik v primeru dežja. Neprimerno obuti se športnega dneva ne bodo smeli udeležiti in bodo zavrnjeni!

 KRAJ ODHODA: parkirišče Dolgi most

ZBOR: 7.45

ČAS ODHODA: 8.00

PREDVIDEN PRIHOD V LJUBLJANO: 14.00–14.30

 Malica je predvidena za vse dijake.

POMEMBNO:

Odjavo bomo zaradi bolezni ali drugih razlogov upoštevali pri obračunu, če  boste svojo odsotnost sporočili dan pred izvedbo športnega dneva, do torka, 12. 9. 2017, do 20.00. Odsotnost sporočite vodji špornega dneva preko eAsistenta (mail) ali na anja.grzinic@gjp.si

Vsem, ki bodo opravičili izostanek do ponedeljka, 11. 9. 2017, do 12.00, bo mogoče odjaviti tudi malico. Po tem roku se malica obračuna na stroške dijaka.

Aktiv športne vzgoje

 Vodja športnega dneva: ANJA GRŽINIČ, prof. ŠVZ

Dostopnost