Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Dobrodelna akcija, ki je potekala v pred dnevom zemlje, 22. aprila 2013, in ki smo jo zaključili z dobrodelnim koncertom, je doživela svoj zaključek v petek, 10. maja 2013. Donacijo, 800 evrov, smo predali družini Grilc. Srečanje in predajo donacije nam je omogočila Srednja šola Ravne na Koroškem.

Izrocitev daruSrednja sola Ravne

 

Ravnateljica, prof. Ivanka Stopar, in njeni sodelavci so pripravili prisrčen sprejem za naše ekipo, v kateri smo bile mentorice Ekošole Darja Silan, Sabina Lepen Narić in Helena Kregar ter celoten razred dijakov 2. A ( ŠOK).

 

 V skupaj preživeti uri smo si ogledali posnetke katastofalnih poplav Drave v decembru in posnetek našega dobrodelnega koncerta. Ravnateljica in gospod Grilc sta se še enkrat toplo zahvalila vsem, ki ste darovali svoj evro za to donacijo. Hvaležnost vodstva šole in gospoda Grilca je bila za vse nas ganljiva. Za zbrana sredstva se zahvaljujemo tudi mentorice, ki smo akcijo organizirale. Hvala dijakom za zbranih 600 evrov, kolegom za zbranih 100 evrov in sindikatu GJP za darovanih 100 evrov. S tem dogodkom smo na GJP pokazali, da znamo združiti svojo dobroto in pomagati sočloveku v stiski. Hvala vsem!

V nadaljevanju popoldneva smo si z dijaki naravoslovnega 2. A ogledali še rudnik Mežica, ki je že nekaj let preurejen za turistične oglede. Ogled nam je financirala Srednja šola Ravne, za kar se ravnateljici prof. Stoparjevi še enkrat iz srca zahvaljujemo.

Helena Kregar, prof. kemije

Rudar MezicaRudnik Mezica

Dostopnost