Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Spoštovani dijakinje in dijaki,
spoštovani profesorice in profesorji,
spoštovani sodelavke in sodelavci šole,
spoštovani starši!

Vsem – dijakom, profesorjem in staršem se ravnatelj Anton Grosek iskreno zahvaljujem za prijazno sodelovanje v šolskem letu 2016/2017 in za dobro opravljeno delo in učenje.

Tudi v tem šolskem letu ste naši dijaki in profesorji dosegli zelo lepe uspehe tako na šolskem področju kot na področju interesnih dejavnosti in OIV. Mnogi ste dosegli najvišja priznanja na posameznih predmetnih področjih in pri mladinskem raziskovalnem delu, bili ste izjemno uspešni tudi na področju kulturnih dejavnosti, ko ste izvedli zelo lepo kulturno prireditev Srečanja ob Plečnikovem rojstnem dnevu ali pa šolski koncert dijaških glasbenih skupin ipd. in ne nazadnje, ko ste aktivno sodelovali pri organizaciji in izvedbi Plečnikovega raziskovalnega tabora ali pa ko ste aktivno izvajali poslanstvo naše Ekošole in ustvarjali šolski biovrt na mali terasi in park na veliki šolski terasi.

Nekateri dijaki pa imate še izpitne obveznosti. Želimo vam, da zberete dovolj volje in moči, da se boste dobro naučili in se jeseni pridružili svojim vrstnikom v višjem letniku. Apeliram na sošolke in sošolce, ki ste bili uspešni, da s tovariško pomočjo spodbujate svoje sošolke in sošolce k učenju in v veselju ob lastnem uspehu ne pozabite na sošolce, ki imajo še izpitne obveznosti.

 

Voščilo za DAN DRŽAVNOSTI :

Dan slovenske državnosti, 25. junij, je praznik, ki nas, državljanke in državljane Republike Slovenije, spominja na pomembne dogodke pred šestindvajsetimi leti, ko je Slovenija postala samostojna, suverena država.

Ob prazniku naše domovine 25. juniju, DNEVU DRŽAVNOSTI,
Vam iskreno čestitamo in želimo prijetno praznovanje
ter prijetne in lepe ter varne počitnice!

Ravnatelj: Anton Grosek, prof. pedagogike
P. S.:

 

Dijakom, ki imajo še obveznosti, sporočamo, da bo razpored izpitov v pomladnem roku objavljen 24. junija na šolski spletni strani.

Osrednja počastitev dneva državnosti Republike Slovenije bo v soboto, 24. 6. 2017, ob 21.15 na Kongresnem trgu.

Slovesna podelitev maturitetnih spričeval bo 10. julija ob 10. uri v šolski jedilnici.

Dežurne uradne ure bodo v času poletnih počitnic običajno vsako sredo od 10. ure do 12. ure, podrobneje je zapisano v šolskem koledarju v publikaciji šole (na spletu in v brošuri). V nujnem primeru lahko pokličete ob sredah od 11h do 12h tajništvo šole na številko: 01 620 4200 ali 01 620 4203

Med počitnicami bodimo še posebej pozorni na varnost v prometu in v športu ter pri rekreaciji.

Želimo Vam prijetne in lepe poletne počitnice.

SREČNO!

Dostopnost