Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Vabimo vas na gala plesno-akrobatski in glasbeni spektakel Panda Chengdu @ Ljubljana v izvedbi Chengdu, združenja gledališke uprizoritvene umetnosti, ki bo v ponedeljek, 17. 10. 2016, ob 18.00 na velikem odru Festivalne dvorane, Vilharjeva 11, Ljubljana.

Nastop je sestavljen iz več manjših delov, v katerih nastopajo izjemni umetniki (iz tradicionalnega Chengdu plesa, akrobatov, prikazov borilnih veščin, lutkovne predstave, opere ..).

Predstava je namenjena otrokom od 3. leta dalje. Vstop prost!

PRIJAVE IN NAKUP BREZPLAČNIH VSTOPNIC NA: http://www.mojekarte.si/si/veliki-kitajski-plesno-akrobatski-in-glasbeni-spektakel-panda-chengdu-ljubljana/vstopnice-115756.html

Ob prijavi v sistem in naročilu brezplačnih kart prejmete vavčer, s katerim karte prevzamete na blagajni v Festivalni dvorani.

O gledališču:

Chengdu združenje gledališke uprizoritvene umetnosti je državna ustanova s sedežem v mestu Chengdu na Kitajskem. Sestavlja ga Chengdu pevski in plesni ansambel, akrobatska družina in Chengdu igralska družina modernistične dramatike. Glavna dejavnost skupine vključuje ustvarjanje in izvajanje uprizoritvenih umetnosti glasbe, plesa, akrobatike in modernistične dramatike; produkcijo radijskih in televizijskih programov ter promocijo različnih del na področju uprizoritvene umetnosti, tako doma kot v svetu. Skupina je ugledališčila predstave za različne pomembne dogodke v mestu Chengdu, vključno za 21. svetovni kongres organizacije UNIMA & svetovni lutkarski festival, 4. mednarodni festival neopredeljene kulturne dediščine, Globalni finančni forum 2013 in za 12. svetovno kitajsko podjetniško konvencijo. Predstave so bile predstavljene v državah, kot so Izrael, Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske, Kanada, Indija idr.

Dostopnost