Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Na naši šoli želimo letos organizirati Ustvarjalnikov podjetniški krožek. Gre za aktivnost v okviru izbirnih vsebin, ki poteka na 20 slovenskih srednjih šolah. Namenjena je vsem dijakinjam in dijakom, ki razmišljate o podjetništvu in razvoju lastnih idej ter bi se radi na drugačen, “nešolski”, način spoznali s prvimi podjetniškimi in kariernimi koraki.

Predstavitev projekta bomo izvedli v torek, 11. 11. 2014, ob 14.15 v učilnici 26 in bo trajala 1 šolsko uro. Na predstavitev vabimo vse tiste, ki razmišljate o podjetniški poti, še posebej pa dijakinje in dijake 2. in 3. letnikov.

Za dijake 2. A, 2. E, 3. A bo ponovitev delavnice v času njihove mladinske ure, in sicer v torek, 11. 11. 2014, ob 18.25 v učilnici 26.

Kaj se bo zgodilo?

Sodelovali boste na kratki motivacijski delavnici, ki jo bo izvedel Ustvarjalnikov mentor – mladi podjetnik – ki mlade uči podjetništva v praksi. Na delavnici vam bomo predstavili možnosti sodelovanja v Ustvarjalnikovih krožkih in drugih aktivnostih, ki mladim pomagajo, da iz svojih idej ustvarijo pravo lastno podjetje.

Za koga je to primerno?

Morda bo res le 10 % vseh ljudi postalo podjetnikov, a nihče ne ve, kdo je teh 10 %. Zato na predstavitev vabimo vse dijake, ki podjetništvo razumejo kot način, da delaš tisto, kar te resnično veseli. Naše aktivnosti so najbolj primerne za dijake 2. in 3. letnikov, a bolj od starosti so pomembne radovednost, želja po eksperimentiranju, druženju in ustvarjanju; predvsem izven razreda.

Kje dobim več informacij?

Da vam zagotovimo vse potrebne informacije o sodelovanju v projektu in vam damo priložnost izvajalce vprašati vse, kar vas zanima, smo pripravili kratko motivacijsko delavnico, na katero vas vabimo.

Kdaj in kje bo delavnica?

Kot rečeno, predstavitveno-motivacijska delavnica bo v torek, 11. 11. 2014, ob 14.15 v učilnici 26 in bo trajala 1 šolsko uro.

 

 

 

Dostopnost