Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Pred dobrima dvema letoma sem se odločila sprejeti nov izziv – pisanja lastne knjige.

Moram priznati, da si pri šestnajstih letih sebe nisem predstavljala v vlogi pisateljice. A vendar mi je ta vloga skozi pisanje in razvijanje zgodbe junakinje Leje Bailey močno prirasla k srcu. Leja mora poiskati svojo pot v vilinskem, pošastnem in čarovniškem svetu, za katerega ni vedela, da sploh obstaja. Leja je potomka zelo močnih čarovnic, a zaradi sposobnosti svojih staršev je njena moč še večja in mogočnejša kot moč katerekoli čarovnice. Z Lejinim rojstvom je bila napovedana tudi njena usoda, ki jo bo popeljala skozi svetove vilincev, velikanov, čarovnic, varuhov, nebeških in podzemskih ter množice drugih nadnaravnih bitij.

Bo moji junakinji Leji uspelo premagati pošasti in ponovno vzpostaviti mir med svetovi? Bo sprejela svoje novo življenje in postala prava čarovnica ali pa se bo vdala svojim strahovom in dvomom? Če vas odgovori na ta vprašanja zanimajo, vam priporočam, da si preberete Ledeni objem.

Za knjigo mi lahko pišete na mail: kajci.zucko@gmail.com ali na instagram profil: music_by_kaja. V kolikor vam bi bila knjiga všeč, se priporočam za kakšen dobrodelni prispevek.

Medtem se je Leja že znašla v novih preizkušnjah, skozi katere vas bom popeljala v naslednji knjigi, a za nadaljevanje vas bom pustila še malo v pričakovanju.

Kaja Žučko

Dostopnost