Skoči na glavno vsebino
+386 1 620 42 00 info@gjp.si

Dijaki drugih in tretjih letnikov, ki se pripravljajo na nemško jezikovno diplomo, so se v petek, 24. 3. 2017, udeležili sedaj že tradicionalnega nemškega jezikovnega tabora v Kočevju. Drugi letniki so se v družbi naše prostovoljke iz Nemčije urili predvsem v ustnem in pisnem sporočanju, tretji letniki pa so se intenzivno pripravljali na izpit, ki ga bodo opravljali v četrtem letniku.

Mentorice Simona Granfol, mag. Jožica Flis Sušjan, Jasmina Miklič in prostovoljka iz Nemčije Tabea Mahler se vsem dijakom zahvaljujemo za vnemo, motivacijo in trud, ki so ga vložili.

 

Mnenja dijakov:

Zelo smo uživali, saj smo se zelo povezali med sabo. Vikend je zelo prehitro minil, saj smo se imeli zelo dobro.

 

Na DSD taboru v Kočevju smo se imeli zelo dobro. Zelo veliko smo se naučili in našli veliko prijateljev. Tabor je bil zelo dober, lahko bi jih bilo več, ker smo od njega zelo veliko odnesli.

 

Na DSD taboru v Kočevju smo se imeli zelo lepo. Na taboru smo se naučili mnogo novih stvari, dobili veliko novega znanja in se imeli zelo lepo. Ob učenju smo se pa tudi zelo lepo imeli s kartanjem, sprehodi in pogovarjanjem. Tabor mi je bil zelo všeč in komaj čakam, da se vrnem naslednje leto.

 

Na DSD taboru v Kočevju smo se imeli prekrasno. Naučili smo se mnogo novega in dobili prvovrstno izkušnjo skozi komunikacijo s Tabeo iz Nemčije. Vsekakor je bil tabor vreden udeležbe.

 

DSD tabor je bil nova in zanimiva izkušnja. Pri prostovoljki iz Nemčije sem pridobil nekaj izkušenj. Prisotnost maternega govorca je podkrepila prisotnost nemščine in pridobivanje znanja.

 

Dostopnost