+386 1 620 42 00 gjp@gjp.si

morebiten .poimenski V članku bomo v nadaljevanju objavljali vse morebitne spremembe glede postopkov prijave in izvedbe mature 2022. Članek bomo posodabljali, zato predlagamo, da si ga zainteresirani občasno preberejo.

Stanje na 10. 06. 2022 (zadnje dopolnitev v rdeči)

Danes, 10.6.2022 smo na naši virtualni oglasni deski objavili informacijo o vpogledu v izpitno dokumentacijo in možnostih ugovorov. Bodite pozorni, da so za vpogled na voljo trije dnevi, ugovor pa morate na RIC poslati naslednji dan.

Danes, 4.6.2022 smo na naši virtualni oglasni deski objavili razpored ustnih izpitov Objavljen je tudi pregled izločenih ustnih vprašanj.

Na dan pisanja bo na oglasni deski objavljen razpored po učilnicah.

Matura bo potekala v skladu s koledarjem in na enak način, kot vsako leto. Z ustrezno organizacijo želimo zagotovit čimbolj varno okolje. V skladu s tem, poleg splošnih hijenskih navodil, velja, da se kandidati ne zadržujejo v skupnih prostorih (hodniki, WC) in da ves čas in pravilno (pokrit nos) nosijo maske.

Pripravili smo virtualno oglasno desko za kandidate, ki SM opravljajo na Gimnaziji Jožeta Plečnika Ljubljana. Ta oglasna deska nadomešča fizično oglasno desko. Virtualna oglasna deska je dostopna na:

Člani GJP (z e-identiteto): Oglasna deska – Z GJP računom

Zunanji kandidati (dobili e-poštno povabilo): Oglasna deska – zunanji

Redni dijaki imate neposreden dostop preko e-identitete, zunanji kandidati pa preko unikatne kode, ki si jo z zahtevkom (klik) pošljete na e-poštni naslov. V kolikor e-pošte niste prejeli, nam pišite na podpora@gjp.si Na oglasni deski bodo objavljeni razporedi pisnih in ustnih izpitov.

PREVERITE DOSTOPNOST!

Osnovni maturitetni koledar: https://www.ric.si/splosna_matura/maturitetni_koledar